Algol Trehab Apuväline 2023 -tapahtumassa osastolla 510

Olemme mukana Apuväline-tapahtumassa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 9.-11.11.2023. Löydät meidät osastoltamme 510.

Esittelemme tänä vuonna uutuuksia useilta valmistajiltamme. Tule tutustumaan tarkemmin esimerkiksi Permobilin keskivetoiseen seisomaannostavaan M3VS-sähköpyörätuoliin, Progeon hiilikuiturunkoiseen Excelle Vario -aktiivipyörätuoliin sekä Meyran aktiivituoleihin: kokoontaittuva NanoX ja minimalistinen FuseR. Etacin tuotteista esillä mm. R82 x:panda shape -istuinjärjestelmä, Cross 6 ja Prio -pyörätuolit sekä hygieniavälineitä. Nostamisen ja siirron apuvälineistä esillä Guldmannin kattonostinjärjestelmä liinoineen, Etac Molift 150 sekä Master Caren uutuuksia. Osastollamme pääset kokeilemaan myös Swan Curo -suihkutuolia sekä keinuttavaa Zen Care -hoivatuolia. Lisäksi olemme mukana uusilla messujärjestäjän Hands-On kierroksilla.

Lue myös tuotepäällikkömme Minna Knuuttilan blogi Apuväline-blogista. Minna kirjoittaa pottaharjoittelusta sekä peseytymisestä ja näiden hetkien suuresta merkityksestä lapsen kasvulle ja itsenäistymiselle. Apuväline-blogista löydät myös projektipäällikkömme Kimmo Heinon kirjoituksen, jossa hän pohtii teknologian roolia paremman käyttäjäkokemuksen mahdollistajana. Lue, miten esimerkiksi QR-koodien käyttö voi tehdä potilashoidosta entistä sujuvampaa.

Tervetuloa tutustumaan tuoteuutuuksiin. Tavataan Tampereella!