Algol Trehab hakee projektipäällikköä Keski- ja Pohjois-Suomen alueille

Haemme Keski-ja Pohjois-Suomen alueelle

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ,

joka on energinen ja jolla on polte myyntitehtäviin.

Tarjoamamme ratkaisut vaikuttavat loppukäyttäjän elämänlaatuun aidosti. Ydintehtäväsi on potilasnostimien ja kiinteiden kph-apuvälineiden myynti sekä projektien hallinta Keski- ja Pohjois-Suomen alueilla. Toimit kotikonttorista käsin ja käyt säännöllisesti myös Espoon pääkonttorissamme.

Projektipäällikkönä vastaat pitkäjänteisesti asiakkuuksien hankinnasta ja kehittämisestä. Asiakaskuntaamme kuuluvat esimerkiksi urakoitsijat, suunnittelijat, sairaalat ja hoitolaitokset sekä rakennuttajat.

Pääset työn kautta seuraamaan niin rakennusteknologian kuin apuvälinealankin kehitystä ja kohtaamaan asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme erilaisissa työ- ja elämäntilanteissa. Toivommekin sinun olevan ennakkoluuloton ja herättävän yhteistyökumppaneissa luottamusta sekä innostusta. On tärkeää, että vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja osaat kerätä tietoa eri lähteistä. Sinulla on myös hyvä organisointi- ja paineensietokyky sekä omaat hyvät tietotekniset taidot.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, positiivisuutta ja järjestelmällisyyttä sekä kykyä priorisoida työtehtäviä ja kehittää työskentelymenetelmiä. Sinulla voi olla esimerkiksi kaupallisen, rakentamisen tai terveydenhuoltoalan soveltuva koulutus (esim. fysio- tai toimintaterapeutti). Aikaisempi kokemus projektimyynnistä, rakennusalan toimijoista (kuten arkkitehdeistä, urakoitsijoista ja rakennusyhtiöistä) on selkeä etu.

Teet työtä kotitoimistosta käsin  ja asiakaskunnastasi on pääosin Tampereen ja Rovaniemen välillä. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta (noin 60-90 kenttäpäivää vuodessa). Tukenasi työssäsi on kokenut projektipäällikkö sekä asiantunteva huolto- ja asennustiimi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ammattitaitoisessa työyhteisössämme, motivoivia työpäiviä sekä loistoporukan työsi tueksi.

Kiinnostuitko? Laita CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta. Lisätietoja antavat InHunt Groupin Senior Headhunter Tapio Joki, puh. 0400 626 146 tai Senior Headhunter Harri Vuontelo, puh. 044 577 1204.

Täytä hakulomake InHunt Groupin verkkosivuilla.