Sunrise Medical Gemino 30 nopeudensäädin

Innovatiiviisella nopeudensäädin- / jarrujärjestelmällä saadaan tarvittaessa lisätukea kävelyyn. Nopeudensäädin jarruttaa automaattisesti mikäli nopeus nousee liian kovaksi. Vauhdin ollessa normaali jarrutusta ei tapahdu. Nopeudensäädin antaa tukea kävelyyn ja se soveltuu sekä aikuisille että lapsille.  Nopeudensäädin on saatavilla Gemino 30-rollattoreihin.

Sunrise Medical Gemino 20 -rollaattori

Ainutlaatuinen ja erittäin vakaa muotoilu takaavat turvallisen liikkumisen erilaisilla alustoilla. Gemino 20 -rollaattorissa  on leveä muovinen istuin, turvallisuutta lisäävät heijastimet ja ergonomisesti suunnitellut työntökahvat. Rollaattorilla liikkuminen on mukavaa ja turvallista. Geminoon saa monipuolisesti lisävarusteita. Näiden sekä rollaattorin omien säätömahdollisuuksien avulla voidaan rollaattori räätälöidä kunkin käyttäjän toiven mukaisesti.  

Sunrise Medical Gemino 60

Gemino 60 on ehdoton rollaattori aktiivista elämää elävälle ihmiselle. Rollaattorin suuret ja pehmeät renkaat mahdollistavat kulun maastossa kuin maastossa. Rollaatorissa on normaalia leveämpi runko, jolloin kulku maastossa tai mukulakivikadulla on vakaata ja helppoa, myös istuinosa on normaalia leveämpi. Rollaattorin kassin kantokyky on jopa 10 kg, joten kaupassakäyntikin on helppoa!

ROHO Commode suihkutuolityyny

Erikoistyyny, joka on suunniteltu käytettäväksi suihkutuoleissa. Ilmakennon korkeus on 5 cm. Saatavilla vakiokoot: 38 x 38 cm 38 x 41 cm 41 x 41 cm 41 x 46 cm

ROHO Hybrid Elite

Hybrid Elite soveltuu henkilöille, joilla painehaavan riski on kohtalainen tai joilla on vaikeuksia lantion ja reisien asennon ylläpidossa. Tyynystä on useita eri kokoja alkaen 36 x 36 cm aina kokoon 61 x 51 cm asti. Saatavila 1- tai 2-venttiilisenä.

ROHO Enhancer

ENHANCER-tyyny on tarkoitettu henkilöille, joilla on suuri tai kohtalainen riski saada painehaava ja jotka tarvitsevat tehokasta tukea hyvä istuma-asennon saavuttamiseksi. Enhancer-tyyny tarjoaa hyvän tuen reisien asennolle. ENHANCER-tyynyjä on laaja valikoima ja ne sopivat 30-51 cm leveisiin tuoleihin.

ROHO Countour Select

CONTOUR SELECT -tyyny soveltuu henkilöille, joiden istumistasapaino on heikko tai kohtalainen ja jotka tarvitsevat tehokasta tukea hyvän istuma-asennon saavuttamiseksi. Sopii myös henkilöille, joilla on kohtalainen tai suuri riski saada painehaava. ISOFLO-venttiilin ansiosta ilma voidaan lukita neljään eri kammioon, jonka ansiosta ilman kulku takaa eteen tai sivulta toiselle estetään. Näin voidaan korjata ja tukea käyttäjän istuma-asentoa. […]

ROHO 1-venttiilinen

ROHO 1-venttiilinen on helpposäätöinen ilmakennotyyny, josta löytyy kolmea eri korkeutta käyttäjän painehaavariskin mukaan. Tyynyllä ei ole painorajoitusta käyttäjälle!

ROHO Quadtro Select

Quadtro Selectin ISOFLO-venttiilin avulla tyynyn säätö ja istuma-asennon tukeminen onnistuvat lukitsemalla ilman kulku neljän kammion välillä. Tässä tyynyssä ovat kaikki 1-venttiilisen tyynyn ominaisuudet ja lisäksi istuma-asennon korjaus ja tukeminen on mahdollista. Kolme kennon korkeutta: 5cm, 7,5cm sekä 10cm Saatavilla runsaasti eri istuinkokoja.

Sunrise Medical Gemino 30 -kyynärtuilla

Gemino 30 –kävelytelineessä yhdistyvät Gemino 30 –rollaattorin hyvät ominaisuudet ja vakautta lisäävät korkeus- ja syvyyssäädettävät käsituet. Kävelyteline antaa lisätukea kävelyyn ja  soveltuu  lisäksi erinomaisesti kävelyharjoitteluun. Telinettä on saatavilla kahta eri kokoa. Integroidut käsikahvat ja jarrut ovat helppokäyttöiset ja kätevät käyttää. Kävelytelineeseen on saatavilla innovatiivinen nopeudensäädin, joka antaa kävelyyn lisätukea.

Sunrise Medical Gemino 30

Gemino 30 on voittanut useita palkintoja sekä rungon kestävyyden että suunnittelun ansiosta. Rollaattoria on saatavilla kolmea eri kokoa – Gemino 30, S ja M, lisäksi on saatavilla Gemino 30 -kävelyteline. Gemino 30 -rollaattoreita valmistetaan useissa eri väreissä, lisäksi myös lisävarusteena myytävää kassia on usean värisenä – jokaiselle käyttäjällä on löydettävissä mieluisa yhdistelmä. Lisävarusteita on saatavilla runsaasti.

Sunrise Medical Exigo 30

Exigo 30 on hyvin varusteltu ristikkorunkoinen pyörätuoli. Yksilöllisesti tehtävät säädöt, erinomainen istuinmukavuus ja korkea laatu varmistavat, että Exigo 30 täyttää vaatimukset sekä huollon helppoudesta että kierrätettävyydestä. Yksi markkinoiden kapeimmista peruspyörätuoleista,  sillä se on vain 18 cm leveämpi kuin istuinosa. Hyvin varusteltu jo perusmallina, lisävarusteilla muunnettavissa käyttäjän tarpeisiin. Suurin osa laajasta lisävarustevalikoimasta on yhdistettävissä myös muihin Sunrise Medicalin pyörätuoleihin.

Sunrise Medical Exigo 20

Kevyt ja helposti liikuteltava Exigo 20 on alumiinirunkoinen peruspyörätuoli, jonka laajat ja monipuoliset säätöominaisuudet mahdollistavat pyörätuolin säätämisen yksilöllisesti käyttäjän tarpeiden ja toiveiden mukaan. Erinomainen istuinmukavuus saadaan helposti säätämällä istuinkorkeutta, -syvyyttä ja selkänojan korkeutta. Korkeussäädettävät, ylöskäännettävät käsinojat ja korkeussäädettävät jalkalaudat takaavat erinomaisen käyttömukavuuden. Vakaa runko antaa hyvät rullausominaisuudet ja helpottaa ajosuunnassa pysymistä. Ristikkorunkoisen pyörätuolin työntökahvat ovat korkeussäädettävät, mikä […]

TR 4000 / TR 4200

TR 4000/TR 4200 on suunniteltu suurikokoisten ja vaativien potilaiden siirtämiseen. Suihkupaaria käytetään mm. suihkussa käyntiin, siirtämiseen ja hoitotasona. Ladattavat akut ja käsiohjain takaavat, että nosto ja lasku sujuvat helposti ja hiljaisesti. Käsiohjaimella säädetään myös suihkupaarin kallistusta molempiin suuntiin ja tarvittaessa “Trendelenburg” asentoon. Merkkiääni kertoo kun suihkupaari on vaakatasossa.

X-Seat light istuintyyny

Saksalaisen Funke medicalin valmistamassa istuintyynyssä on hyperelastinen hengittävä vaahtorunko. Tyynyn materiaali on vaahtomuovin ja lämpömuotoutuvan vaahtomuovin (viskoelastinen) kerroksittainen yhdistelmä. Rakenne on tukeva ja tyyny muotoutuu reisien että takapuolen alla tukien asentoa ja vähentäen kehoon kohdistuvaa painetta. Irroitettava kosteutta kestävä, hengittävä päällinen voidaan pestä 60 C asteessa ja autoklavoida. Tyyny on paloturvallinen (DIN EN 597 (osa 1+2)/CRIB 5). […]

Lasal-tukityynyt

Tukityynyillä on lukuisia eri käyttömahdollisuuksia niin lapsille kuin aikuisillekin ja niitä on saatavilla kolmessa eri koossa. Isommat koot sopivat myös säkkituoleiksi pienemmille lapsille. Tyynyt ovat pitkänmallisia ja korkeudeltaan kiilanmuotoisia. Kaikkia malleja voidaan käyttää istuintyynyinä, jolloin kiilamainen muoto keskiosan syvennys vaikuttavat lantionkiertoon ja tasapainottaa istumista.

Lasal-niskatyynyt

U-muotoinen niskatyyny asetetaan löyhästi harteille, jolloin se tukee pään ja niskan aluetta makuuasennossa tai tuetussa istuinasennossa. Niskatyynyä voidaan käyttää myös tasapainottamaan halvaantunutta kättä istuessa tai kylkiasennossa. Punaista niskatyynyä voidaan myös käyttää pienten lasten kehon ympäröimiseen ja halutun asennon tukemiseen. Polvien ja lantion alle asetettuna tyyny auttaa tasapainottamaan ja korjaamaan lantion aluetta.

Lasal-kaulustyynyt

Kaulustyyny asetetaan tiukasti niskan ympärille, jolloin se tukee ja tasapainottaa pään ja niskan aluetta istuvassa asennossa. Kaulus on muovautuva, ja täytettä voidaan helposti painaa kohtiin, joissa sitä tarvitaan eniten. Päällinen voidaan tilata teippisulkimella, joka mahdollistaa kauluksen kiinnittämisen lähemmäs niskaa.

Lasal-puolikuutyynyt

Neurologisten potilaiden ja liikuntarajoitteisten henkilöiden kanssa työskentelevälle LASAL -tyynyt antavat erinomaisen työkalun sekä tuen että mukavan asennon luomiseen lähes joka tilanteessa. Oikea asento ehkäisee paineen aiheuttamaa kipua ja vähentää spastisuutta. Puolikuutyynyillä voidaan tukea käsiä sekä istuin- että makuuasennossa. Tyynyä voidaan käyttää myös paineen lievittämiseen jalkojen ja polvien välissä.

Lasal-suorakaidetyynyt

Suorakaidetyynyt ovat muotoiltavia yleistyynyjä, joita käytetään etenkin pään, käsien ja jalkojen tukemiseen. Aivohalvauspotilaiden hoidossa tyynyllä voidaan tukea kehon heikompaa puolta mukavan asennon säilyttämiseksi. Tyynyjä on saatavilla useassa eri koossa ja ne soveltuvat mainiosti  sekä aikuisille että lapsille.