Töihin meille

Algol Trehab Oy on apuvälinealan asiantuntijayritys, joka on erikoistunut kuntoutus- ja apuvälineiden toimituksiin, alan ratkaisujen työstämiseen ja tuotekoulutukseen. Algol Trehabissa yhdistyy vuosikymmenien kokemus alalta, syvä erikoisosaaminen ja vastuullisen välittämisen kulttuuri.

Algol Trehab työllistää noin 20 henkilöä. Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia haasteita sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa kansainvälisessä työympäristössä.

Algol Trehab on osa suomalaista Algol-konsernia, jonka liikevaihto on noin 165 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä lähes 400. Algolilaiset edustavat yhdessä pitkälle erikoistunutta kaupan, tekniikan ja terveydenhuollon osaamista. Työnantajana Algol on vastuullisesti toimiva ja yksilöä arvostava.

Avoimet työpaikat

Projektipäällikkö Keski-ja Pohjois-Suomen alueille

Mikäli et löytänyt itseäsi kiinnostavaa avointa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Olemme Sinuun yhteydessä, jos konsernissamme avautuu osaamistasi vastaava työmahdollisuus.

Jätä avoin hakemus

Algolilla kesätyö on Vastuullinen kesäduuni

Algol on vuosittain mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjassa mukana olevat työnantajat sitoutuvat hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen: 1) Hyvä hakijakokemus, 2) mielekäs työ, 3) perehdytys ja ohjaaminen, 4) oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, 5) kohtuullinen palkka ja 6) kirjallinen työsopimus ja todistus.

Vuonna 2018 erinomainen hakijakokemus ja oikeudenmukainen kesätyöntekijöiden kohtelu toivat Algol-konsernille kolmannen sijan Vastuullisin kesäduuni 2018 -kilpailussa suurten yritysten sarjassa. Lue tiedote.