Algol Trehab hakee varastotyöntekijää Espooseen

Etsimme Algol Trehabille kokoaikaiseen työhön oma-aloitteista ja varastokokemusta omaavaa henkilöä monipuolisiin varastotehtäviin. Työtä tehdään arkisin noin klo 8-16 välisinä aikoina. Työssäsi pääset käsittelemään erilaisia arjen toimintaa helpottavia apuvälineitä pienehkössä varastoympäristössä.

Työ pitää sisällään tavaran vastaanottoa, hyllytystä, keräilyä ja lähettämistä. Työ tarjoaa myös mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi pidemmälle varastonhallintaan ja varastoreskontran hoitoon.

Käsiteltävät tuotteet voivat vaihdella tölkinavaajista tai nokkamukeista aina sähkökäyttöisiin nostimiin ja tuoleihin saakka. Työssä pärjääminen vaatii aikaisempaa kokemusta varastotehtävistä ja lavansiirtovaunujen ja/tai vastapainotrukin käytöstä. Varaston tuotteita lähetetään kuljetuksina ympäri Suomea. Työssä pärjääminen vaatii pitkäjänteisyyttä ja kyvykkyyttä tehdä yhteistyötä asiakkaiden, kuljettajien ja eri sidosryhmien kanssa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se solmitaan suoraan Algol Trehabin kanssa. Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi oikea henkilö tehtävään, niin jätäthän hakemuksen pikimmiten. Työ alkaa mahdollisuuden mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa 23.12.2018 mennessä Baronan sivuilla.

Algol Trehab lyhyesti

Algol Trehab on apuvälinealan asiantuntija. Yrityksen tavoitteena on auttaa jokaista apuvälinettä tarvitsevaa elämään esteettömästi. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman arjen toimintaa helpottavia tuotteita alamme johtavilta valmistajilta. Autamme sopivien apuvälineiden valinnassa ja huollamme tuotteet ammattitaidolla ja kokemuksella. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa ja toiminta-alueenamme on koko Suomi. Algol Trehab toimii osana Algol-konsernia.

Algol on suomalainen kaupan monialakonserni. Toimimme laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti ja 125 vuoden kokemuksella. Ratkaisumme parantavat teollisuuden tuotannon laatua ja turvaavat sen sujuvuutta. Terveydenhuollossa vahvistamme paremman elämän edellytyksiä. Algol-konsernin vuoden 2017 liikevaihto oli 165 MEUR. Työllistämme noin 400 ammattilaista kymmenessä maassa. Lue lisää: www.algol.fi.