Tarina ja tarkoitus

Arjessa selviäminen on meidän jokaisen oikeus. Meille on tärkeää, että ihminen ja hänen arkisten toimintojensa tarpeet tulevat aina huomioiduksi. Aitoon kohtaamiseen ja kuunteluun perustuen autamme toteuttamaan ja varmistamaan jokaisen omiin kykyihin perustuvan itsenäisen elämän. Me elämme asiakkaamme ilosta ja onnistumisesta.

Valikoimassamme on markkinoiden parhaita tuotteita, ja teemme aktiivista yhteistyötä myös edustamiemme apuvälinevalmistajien kanssa. Yksittäisten apuvälineiden myynnin rinnalla toteutamme suuria kokonaisprojekteja ja apuvälineratkaisuja. Otamme vastuun myymiemme tuotteiden toimivuudesta vielä vuosienkin kuluttua. Kokenut huoltohenkilöstömme huoltaa apuvälineet ammattitaidolla ja ajallaan.

Työssämme on olennaista arvioida apuvälinettä tarvitsevan tuen määrä ja auttaa sopivien tuotteiden valinnassa. Uskomme, että laadukkaat apuvälineet ovat vieläkin parempia, kun niiden käyttöön on saanut myös opastuksen. Asiantuntijamme kouluttavat ja avustavat kaikkia alan ammattiryhmiä, jotka työskentelevät liikkumiseen apua tarvitsevien kanssa.

Laadukas palvelu ja asiakaslähtöisyys tarkoittavat meillä ennenkaikkea sitä, että olemme helposti tavoitettavissa. Me kuuntelemme ja huomioimme jokaisen asiakkaamme tarpeet, toimivat he sitten julkisella tai yksityisellä toimialalla. Lisäksi palvelemme yksittäisiä kuluttajia.

Suomalaisena perinteikkäänä perheyhtiönä teemme työtä vastuullisesti ja pitkäjänteisesti. Lisäksi olemme sitoutuneet alan eettisiin ohjeisiin. Päivittäistä toimintaamme ohjaavat myös arvomme: Vastuunotto, Yhteistyö ja Kehitys. Huolehdimme paitsi asiakkaidemme myös oman henkilöstömme hyvinvoinnista. Työntekijämme ovat ylpeästi algolilaisia.

#sydänkeskiössäihminen