Yritys

Tavoitteenamme on auttaa sujuvamman arjen luomisessa

Algol Trehab maahantuo, myy ja markkinoi apuvälineitä sekä huoltaa niitä Suomen markkinoilla. Se toteuttaa suuria kokonaisprojekteja julkiselle ja yksityiselle sektorille. Lisäksi yhtiö toimittaa henkilökohtaisia apuvälineitä kuluttajille.

Apuvälinevalmistajille tarjoamme valmiin myyntikanavan sekä asiantuntemuksemme Suomen markkinasta ja terveydenhuoltojärjestelmästä.

Algol Trehabin tavoitteena on auttaa sujuvamman arjen luomisessa. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman arjen toimintaa helpottavia apuvälineitä johtavilta valmistajilta. Edustamamme tuotteet on valittu markkinoiden parhaista ja otamme vastuun niiden toimivuudesta vielä vuosienkin kuluttua. Autamme sopivien tuotteiden valinnassa ja huollamme apuvälineet ammattitaidolla ja kokemuksella.

Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa ja toimitamme apuvälineitä kaikialle Suomessa. Palvelemme niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin toimijoita apuvälineasioissa.

Yhtiö on perustettu vuonna 1983, ja se on toiminut Algol Trehab -nimisenä vuodesta 2006.

Toiminnan eettiset ohjeet

Algol Trehab on Sailab – MedTech Finland ry:n jäsen ja olemme sitoutuneet alan eettisiin ohjeisiin. Ohjeen perusperiaatteita ovat luottamus, riippumattomuus, avoimuus, kohtuullisuus ja dokumentaatio.

Sailab – MedTech Finland ry on terveysteknologiayritysten edunvalvonta- ja vaikuttajajärjestö.

Tutustu Eettiseen ohjeistoon.

Algol-konserni

Algol Trehab kuuluu suomalaiseen Algol-konserniin, jolla on kokemusta kansainvälisestä kaupasta vuodesta 1894 alkaen.