Asiakaspalvelu ja huolto palvelevat myös poikkeusaikana

Suomessa ja maailmalla vallitsevasta koronavirustilanteen huolimatta asiakaspalvelumme palvelee arkisin kello 08.00-16.00 välisenä aikana numerossa (09) 5099 331. Kiireellisissä huolto- ja varaosa-asioissa voit olla yhteydessä osoitteeseen apuvalinehuolto@algol.fi.

Poikkeustilanteesta johtuen henkilöstömme työskentelee toistaiseksi pääsääntöisesti etänä. Aiemmin sovitut asiakastapaamiset ja muut tilaisuudet joko siirretään tai toteutetaan etäyhteyksien välityksellä. Lisäksi 27.3.2020 päättyneissä yhtiön yhteistoimintaneuvotteluissa päätettiin 1-3 kuukauden pituisista, porrastetusti toteutettavista lomautuksista. Tämän johdosta henkilöstö on tavoitettavissa tavanomaista rajoitetuimmin. Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon (09) 5099 331.

Poikkeustilanteella ei toistaiseksi ole vaikutusta tavaratoimituksiin tai tilauksiin. Tilausten teko onnistuu parhaiten täyttämällä yhteydenottopyyntölomake verkkosivuillamme tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen algol-trehab@algol.fi.

Lisätiedot

Johan Wulff, toimitusjohtaja, Algol Trehab Oy, p. 050 3438 964.