Webinaarit ja tuotekatsaukset

 

Etac R82 -webinaari: Early intervention

Järjestämme yhdessä Etac R82:n kanssa webinaarin torstaina 15.12.2022 klo 15.00–16.00.

Meillä on ilo saada luennoitsijaksemme koulutuspäällikkö Stine Østergaard Kyed R82:lta. Webinaarin aiheena on pienten lasten apuvälineet, ja se on englanninkielinen.

Ohjelma: Webinar about Early intervention

This 1-hour webinar will be about Early Intervention. We will talk about what it is, why it is important and how we could use it in relation to assistive devices. At the end of the webinar, we will have a look at some of the R82 products, which can be suitable for the smallest children.

Ilmoittaudu mukaan

Lähetämme ilmoittautuneille erillisen Teams-linkin webinaariin keskiviikkona 14.12.2022. 

Tervetuloa mukaan. Ja kerrothan webinaarista työkaverillesikin!

Vammaisen lapsen monipuolinen kuntoutus tulisi aloittaa mahdollisimman varhain

Lapsen ensimmäisten elinvuosien aikana tapahtuu huomattavaa kehitystä sekä hieno- että karkeamotorisissa taidoissa ja kielen omaksumisessa. Tämä kehitys on seurausta neurologisesta kehityksestä, jossa hermoratoja muodostuu lapsen osallistuessa erilaisiin toimintoihin.

Mitä useamman kerran lapsi harjoittelee tiettyä taitoa, sitä kestävämmäksi hermorata muuttuu, ja siksi tehtävän suorittaminen helpottuu. Ensimmäisten 2-3 elinvuoden aikana näiden hermoratojen muodostuminen on paljon helpompaa, ja siksi on tärkeää, että vammaisten lasten monipuolinen kuntoutus aloitetaankin mahdollisimman varhain.

Vammaisille lapsille apuvälineet voivat olla osa varhaiskuntoutusta. Sopivasti tukea antavien apuvälineiden avulla lapsi voi olla aktiivinen omassa arjessaan ja sen eri toiminnoissa. Lasten pituus- ja painokehityksessä voi olla suuria eroja, ja siksi on tärkeää tehdä lapsesta yksilöllinen arviointi, jotta voidaan olla varmoja, että tuote sopii lapselle.

Kysy aiheesta lisää

Minna Knuuttila, minna.knuuttila@algol.fi, p. 040 768 1517.

Järjestämme vuoden aikana eri aiheisia webinaareja ja tuotekatsauksia joko yhteistyössä kumppaniemme kanssa tai itsenäisesti. Omat tuotekatsauksemme järjestämme Google Meetillä, jonka käyttöön suosittelemme Chrome-selainta. Kumppaniemme kanssa käytössä on usein Teams. Kerromme tilaisuuksistamme myös Facebook-sivuillamme. Otathan sivumme seurantaan.