Webinaarit ja tuotekatsaukset

Järjestämme vuoden aikana eri aiheisia webinaareja ja tuotekatsauksia joko yhteistyössä kumppaniemme kanssa tai itsenäisesti. Omat tuotekatsauksemme järjestämme Google Meetillä, jonka käyttöön suosittelemme Chrome-selainta. Kerromme tilaisuuksistamme myös Facebook-sivuillamme. Otathan sivumme seurantaan.

 

Tuotekatsaus: Raizer-nostotuoli

Liftup Raizer II -nostotuolin käyttäminen asiakkaan ylösnostamiseen parantaa työskentelyoloja. Kaatunut henkilö voidaan nostaa ylös yhden henkilön avustamana muutamassa minuutissa. Raizer-nostotuoli on myös asiakkaalle miellyttävämpää ja turvallisempaa kuin manuaalinen nostaminen.

Järjestämme tiistaina 30.11.2021 webinaarin, jossa esittelemme Raizer-nostotuolin käyttöä. Tilaisuus järjestetään Google Meetillä klo 13.30-13.50. Tilaisuudessa on mahdollisuus kysyä kysymyksiä.

Ilmoittaudu 26.11.2021 mennessä. Lähetämme ilmoittautuneille linkin tilaisuuteen päivää ennen webinaaria.

 

Webinaari: VELA Meywalk-kävelytelineet

Loppuvuoden aikana järjestämme myös VELA Meywalk -kävelytelineitä koskevan webinaarin. Webinaarissa tehtaan edustajat Jakob Weibrecht ja Jan Sahlertz kertovat tanskalaisista Meywalk-kävelytelineistä ja niiden käytöstä niin lapsilla kuin aikuisillakin.

Webinaari järjestetään 2.12.2021, klo 15.00-16.00. Webinaari on englanninkielinen.

Ilmoittautumiset 29.11.2021 mennessä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää asiantuntijaltamme:

Minna Knuuttila
p. 040 768 1517
minna.knuuttila@algol.fi
tai jätä yhteydenottopyyntö