Progeo-pyörätuolimallisto ja Physio Back

progeo pyoratuolit 500x363RGB

Laadukkaat ja ultrakevyet Progeo-pyörätuolit täydentävät Algol Trehabin valikoimaa kesäkuun alusta lähtien. Progeo-tuolien tunnusmerkki on korkealaatuinen ja viimeistelty muotoilu, jonka ansiosta niiden kelausominaisuudet ja liikuteltavuus ovat huippuluokkaa.

– Progeon laaja mallisto tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja erityisesti aktiivikäyttäjille, kertoo tuotepäällikkö Minna Knuuttila.

Valikoimasta löytyy kiinteä- ja taitettavarunkoisia sekä kallistettavia malleja, joista osa voidaan lisäksi räätälöidä yksilöllisesti käyttäjän mittojen, toiveiden ja tarpeiden mukaan. Progeo tarjoaa omat tuolimallinsa myös lapsille ja urheilijoille.

Pyörätuolimallistoa täydentää Physio Back -selkätukisarja, jonka tuotteet on suunniteltu takaamaan käyttäjälle mahdollisimman miellyttävä ja ergonominen istuma-asento. Sarjan tuet ja tyynyt on päällystetty hengittävällä ja kulutusta erinomaisesti kestävällä kangasmateriaalilla, mikä lisää niiden käyttömukavuutta ja -ikää.

– Monipuolisen säätöjärjestelmänsä ansiosta Physio Back -tuet sopivat useimpiin markkinoilla oleviin pyörätuolimalleihin, Knuuttila kertoo.

Myös Physio Back -tuotevalikoimasta löytyy useita malleja aikuisten ja lasten mitoituksella.

Kysy lisää Progeo-pyörätuoleista ja Physio Back -tuista tai tilaa esite.

Minna_Knuuttila_190x244Minna Knuuttila
Tuotepäällikkö, fysioterapeutti, AMK, NDT
040 7681 517
minna.knuuttila@algol.fi