Stirex joustosankaiset yleis- ja talouspihdit

Stirex joustosankaiset yleis- ja talouspihdit

Kaikki Stirex joustosankaiset pihdit ovat kevyitä, kestäviä ja miellyttäviä käyttää. Niissä on itsestään avautuva kahva, joka toimii pehmeästi ja tasaisesti, koska avaavan joustosangan paine on sopivan alhainen. Joustosankaisista pihdeistä saa kokokämmenotteen, mikä tekee otteen voimakkaammaksi eikä kuitenkaan suurta voimaa tai eriytyneitä käden otteita tarvita.

Yleispihdeillä voi korvata puuttuvaa käden hienomotoriikkaa ja sormivoimaa mm. erilaisten auki repäistävien tai nostettavien kansien avaamiseksi.

Talouspihdeillä voi tarttua mm. pistokkeisiin tai vipuihin, ja pihtien pinnoitettujen leukojen ansiosta niillä saa pitävän otteen. Ne soveltuvat sekä oikea- että vasenkätiseen työskentelyyn. Stirex-tuotteet ovat kestäviä ja laadukkaista materiaaleista valmistettuja. Pihtien terät ovat ruostumatonta terästä ja ne on valettu kahvaosaan, joka on ympäristöystävällistä muovia. Konepestävät ja voidaan kiehauttaa.

Käsinpesu on paras, hellävarainen pesu. Joustosanka saatavana varaosana. Tuotteilla on CE-merkintä. Tuotetakuu on 12 kk.

Lisätiedot

Tekniset tiedot

Koko Yleispihdit, pyöristetty, kapea kärki Talouspihdit, luistamaton leukaosa
Valmistajan tuotekoodi P-91-BM MT-70

Ladattava materiaali

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu ja tilaukset

Arkisin klo 8-16
09 5099 331
algol-trehab@algol.fi

Lähetä viesti

    Nimi / Yritys

    Sähköposti *

    Puhelin

    Viesti