Krabat Pirat

Uimatuki antaa lapselle mahdollisuuden liikkua itsenäisesti vedessä. Reidet ja selän ylittävän hihnan tai jalkaan pujotettavien housujen avulla käyttäjän asentoa voidaan säätää päinmakuulta seisoma-asentoon. Krabat Piratia on saatavilla kahdessa eri koossa. Se sopii käytettäväksi sekä uimahallissa että luonnonvesissä ja soveltuu toimintakyvyltään kaikenlaisille lapsille.

Krabat Pilot

Pilot on uusi, erilainen, dynaamisesti avustava konttaustuki. Dynaaminen kaasujousi keventää lantion kohottamista ja näin lapsi saa helpommin polvet vartalon alle. Pilot konttaustukea on yksi koko, joka on säädettävissä noin 9 kk-4-vuotiaalle lapselle.

Sunrise Medical Emineo

Emineo-pyörätuoli on muunnettavissa käyttäjän tarpeiden mukaan lepoasennosta aktiivisempaan istuma-asentoon. Tuolin kallistusmekanismin säätäminen onnistuu helposti sekä käyttäjältä että avustajalta. Emineo-tuoliin on tarjolla useita lisävarusteita.

X-seat istuintyyny

Saksalaisen Funke medicalin valmistamassa istuintyynyssä on hyperelastinen hengittävä vaahtorunko. Tyynyn materiaali on vaahtomuovin ja lämpömuotoutuvan vaahtomuovin (viskoelastinen) kerroksittainen yhdistelmä. Rakenne on tukeva ja tyynyn pintamuotoilu tukee sekä reisiä että takapuolta oikeaan asentoon ja vähentää kehoon kohdistuvaa painetta. Irroitettava päällinen on nesteitä läpäisemätön ja hengittävä. Se voidaan pestä 60 C asteessa ja autoklavoida. Tyyny on paloturvallinen ja sopii maks. 130 […]