Etac Alto -sähkösäätöinen suihku- ja wc-tuoli.

Etac Alto -sähkösäätöinen suihku- ja wc-tuoli.

Etac Alto on kompakti, akkukäyttöinen ja liikuteltava suihku- ja wc-tuoli, jonka korkeutta ja kallistusta voi säätää. Sitä voidaan käyttää suihkussa ja wc:ssä käymiseen sekä paikasta toiseen siirtymiseen sisätiloissa. Se on suunniteltu sekä hoitajien että käyttäjien tarpeita ajatellen, minkä ansiosta se sopii erinomaisesti erilaisiin ympäristöihin, kuten kotihoitoon, sairaaloihin ja hoivakoteihin. Etac Alto on saatavilla myös pystysuoralla selkä- ja päätuella. Ainutlaatuinen yhdistelmä mahdollistaa tuolin sijoittamisen lähemmäs seinää ja varmistaa saumattoman yhteensopivuuden seinään asennettavien wc-istuinten kanssa. Pystysuora päätuki mahdollistaa korkeuden ja syvyyden säädön sekä helpon sivuttaissäädön ilman työkaluja.

Hygieeninen ja helppo puhdistaa

Etac Alton muotoilu mahdollistaa helpon puhdistuksen ja huollon, mikä takaa turvallisen ja hygieenisen ympäristön. Tuolissa on helposti puhdistettavat pinnat ja vain vähän näkyviä ruuvinkantoja, joihin lika voisi kertyä.

Lisäksi tuoliin on saatavilla hygieeninen pyyhittävä selkätuki. Selkätuki on suunniteltu tukemaan selkärangan luonnollista kaarta, mikä auttaa säilyttämään hyvän asennon ja lisää mukavuutta. Selkätuen korkeutta on helppo säätää liu’uttamalla tukea joko ylös tai alas runkoa pitkin.

Suihku- ja wc-tuolin alaosa on hieman joustava, joten se mukautuu eri käyttäjien tarpeisiin. Etac Alto on helppo koota ilman työkaluja. Näiden ominaisuuksien ansiosta Etac Alto sopii sekä kotihoitoon että laitoksiin.

Etac Alto on yhteensopiva laajan Swift Mobil-2 -lisävarustevalikoiman kanssa, mikä mahdollistaa tuolin mukauttamisen yksilöllisiin tarpeisiin.

Lisätiedot

Tekniset tiedot

pituus 97,2 cm
leveys 60 cm
istuinkorkeus 50-90 cm
istuinsyvyys 46,5 cm
istuimen leveys 50 cm
pyörät 125 mm, lukittavat
kallistuskulma -5 - 30 astetta
käyttäjän maksimipaino 160 kg
paino 40 kg

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu ja tilaukset

Arkisin klo 8-16
09 5099 331
algol-trehab@algol.fi

Lähetä viesti

    Nimi / Yritys

    Sähköposti *

    Puhelin

    Viesti