FEAL-pyörätuolirampit

FEAL-pyörätuolirampit

FEAL-moduuliramppi on täydellinen ramppijärjestelmä.

Kaikki kodit ja rakennukset ovat erilaisia, siksi FEAL-moduuliramppeja on saatavilla eri pituisina ja niitä voidaan helposti yhdistää toisiinsa. Ramppijärjestelmä on skaalautuva ja sillä voi periaatteessa rakentaa niin pitkän rampin kuin tarpeellista. Saatavilla on tasanteita ja alustoja, joissa on 90 tai 180 asteen käännökset, sekä erilaisia kulmaramppeja joita kaikkia on helppo yhdistellä. Kaikille moduulirampin osille on turvalliset kaiteet, jotka on helppo asentaa. Saatavilla on myös mm. rappuosat, portti ja erilaiset kaideosat.

FEAL-moduulirampit on valmistettu alumiinista, joten ne kestävät kovaakin käyttöä sekä sään vaihteluita. Kantavuus jopa 400 kg. Kevyt alumiiniramppi on myös helppo ja nopea asentaa.

FEAL-rampeissa ja tasoissa on pohjaritilä sekä liukuestepinta jotka takaavat turvallisen liikkumisen niin pyörätuolilla liikkuville kuin muillekin käyttäjille. Jää, lumi ja lehdet putoavat ritilän läpi.

FEAL-moduulirampin vakiopaloista koostuva rakenne mahdollistaa kierrättämisen useita kertoja ja säästää näin myös ympäristöä.

Autamme mielellämme sinua suunnittelemaan oikean kokoisen rampin.
Lähetä suunnitelmasi meille osoitteeseen algol-trehab@algol.fi tai puh. 09 5099 331 niin saat meiltä tarjouksen rampista.

Lisätiedot

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu ja tilaukset

Arkisin klo 8-16
09 5099 331
algol-trehab@algol.fi

Kimmo Heino

Projektipäällikkö
+358 40 572 3234
kimmo.heino@algol.fi

Nikodemus Hyvönen

Projektipäällikkö
+358 40 514 2147
nikodemus.hyvonen@algol.fi

Lähetä viesti

    Nimi / Yritys

    Sähköposti *

    Puhelin

    Viesti