Meyra FUSE R

Meyra FUSE R

Rainer Küschalin laajan asiantuntemuksen ja jokaiseen yksityiskohtaan keskittyvän katseen pohjalta on luotu uusi ja kompakti kiinteärunkoinen FUSE R -aktiivipyörätuoli. Yhteistyö Rainer Küschallin kanssa on avannut  uusia näkökulmia ja uusia lähestymistapoja, ja hänen kanssaan Meyran tiimi on kehittänyt upean, uuden aktiivipyörätuolin.

Minimalistisen ja jäykän runkonsa ansiosta FUSE R:n muotoilu on erittäin moderni ja erilainen. FUSE R:n uusi runkorakenne mahdollistaa istuimen korkeuden ja painopisteen nopean ja yksilöllisen säätämisen suoraan erillisen istuinmoduulin kautta. Myös pyörätuolin istuinmoduuli avaa uusia mahdollisuuksia erillisten istuinjärjestelmien hyödyntämiseen. Vakiovarusteena on taitettava selkätuki lukitustoiminnolla, ja selkätuen korkeus voidaan myös säätää. Ergonomisesti muotoiltu selkätuen putki varmistaa entistä paremman asennon.

Laadukkaat materiaalit ja modulaarinen konsepti takaavat pitkän elinkaaren. FUSE R -pyörätuolin yksittäiset komponentit voidaan vaihtaa helposti. Optimoidun kokonaispainon ansiosta FUSE R soveltuu ihanteellisesti moniin erilaisiin tarpeisiin.

Useita tuki- ja kelauspyörävaihtoehtoja. Useita runkovärivaihtoehtoja. Pyörätuoli on törmäystestattu ja hyväksytty ISO 7176-19 standardin mukaisesti.

Lisätiedot

Tekniset tiedot

Istuinleveys 32–50 cm
Istuinsyvyys 34–50 cm
Istuinkorkeus edestä 45–52 cm
Istuinkorkeus takaa 39–50 cm
Selkätuen korkeus 25-45 cm (+/- 1,5 cm)
Pituus jalkatuen kanssa 76-86 cm
Käyttäjän maksimipaino 125 kg
Paino 8,5 kg
Kuljetuspaino alkaen 5,6 kg

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu ja tilaukset

Arkisin klo 8-16
09 5099 331
algol-trehab@algol.fi

Lähetä viesti

    Nimi / Yritys

    Sähköposti *

    Puhelin

    Viesti