Meyra iCHAIR MC2 1611 -monipuolinen sähköpyörätuoli

Meyra iCHAIR MC2 1611 -monipuolinen sähköpyörätuoli

MEYRA iCHAIR -tuoteperheestä löytyy laaja valikoima sähköpyörätuoleja, niin etu-, keski- ja takavetoiset sähköpyörätuolit kuin kokoon taittuvat ja seisomaan nostavat mallit. Meyra sähköpyörätuolit ovat kompaktin muotoilunsa ansiosta monipuolisia käyttömahdollisuuksiltaan niin sisällä kuin ulkona. Jokaiselle sähköpyörätuolille on ominaista korkea laatu, kestävyys ja toimivuus, ja niiden pitkälle kehitetyt ominaisuudet, laajat säätömahdollisuudet ja runsas lisävarustevalikoima mahdollistavat sähköpyörätuolien räätälöinnin vaativimpiinkin tarpeisiin.

Sähköpyörätuolien modulaarisuuden ansiosta eri tuotteiden osat sopivat hyvin yhteen, mikä tekee tuotteiden huoltamisen ja varastoinnin helpommaksi ja kustannustehokkaammaksi. Meyran sähköpyörätuolit ovat huolellisesti testattuja apuvälineitä, jotka täyttävät kaikki vaaditut laadulliset ja toiminnalliset standardit. iCHAIR MC2 klassinen ja korkealla suorituskyvyllä varustettu takavetoinen sähköpyörätuoli. Se on kompaktin kokoinen, yksinkertainen käyttää ja turvallinen ajaa. Useita istuin ja selkätukivaihtoehtoja yksilölliseen tarpeeseen ja optimaaliseen istumisen tuentaan.

Erilaiset säädöt ja monipuoliset lisävarustevaihtoehdot laajentavat käyttömahdollisuuksia ja takaavat hyvin tuetun ja rennon ajoasennon. Vetävien pyörien jousitus tekee epätasaisella alustalla ajamisen mukavammaksi. Vakaa ja turvallinen aina 160 kg asti. Lisävarusteina erilaisia istuintyynyjä, selkätukivaihtoehtoja, jalka- ja käsitukia, päätukia, ohjaimia, lantio-/turvavöitä, taakkateline jne. Perusvärinä musta ja lisäksi värivaihtoehtoina valkoinen, sininen, metallihohtopunainen, sitruunankeltainen ja auringonkeltainen.

Tekninen tuotekuvaus 
Istuinleveydet 38–53 cm (ja käsitukien leveyttä säätäen lisätilaa 6-12 cm), istuinsyvyys 40–56 cm, istuinkorkeus edestä 45-67 cm (riippuen mm. varustelusta ja rengaskoosta). Laitteen pituus 117 cm (sis. jalkatuet), leveys 63 cm. Kääntösäde 90 cm. Rengasvaihtoehtoja mm. edessä 9” / 10” ja takana 12” / 14”. Esteenylityskyky 7 cm. Ajonopeudet 6 / 10 km/h. Moottorien teho 2 x 220 W / 2 x 300 W / 2 x 350 W. Maksimi toimintasäde 25-40 km. Istuimen kallistus sähköinen -2° – 26° / 0° – 50° ja mekaaninen 0° – 10°. Saksihissi 30 cm, sisältäen 0° – 30° istuimen kallistuksen. Selkätuen kallistus sähköinen -10° – 30° ja mekaaninen -10° – 30°. Maksimikäyttäjäpaino 160 kg ja kuorma 10 kg. Pyörätuoli on törmäystestattu ja hyväksytty ISO 7176-19 standardin mukaisesti.

Linkki valmistajan sivuille

 

 

Lisätiedot

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu ja tilaukset

Arkisin klo 8-16
09 5099 331
algol-trehab@algol.fi

Lähetä viesti

    Nimi / Yritys

    Sähköposti *

    Puhelin

    Viesti