Master Care Mini Master -siirtonauha

Mini Master on pehmustettu ja muovilevyllä tuettu joustava siirtonauha, jota käytetään erilaisissa potilassiirroissa esim. asennon korjaamiseen vuoteessa ylöspäin tai pyörätuolista vuoteeseen siirroissa. Siirtonauhassa on kahdet eripituiset nostolenkit, jotta avustajan työskentelyasennot olisivat mahdollisimman ergonomiset. Siirtonauhan pehmuste on miellyttävä ja sisäpinta on saatavilla kahdella eri materiaalilla: Non-Slip nihkeä kumimainen sisäpinta tai Velour, joka on nukkainen pehmeä velour-kankainen […]

Liftup Raizer M -nostotuoli

Raizer M on manuaalisesti toimiva, siirrettävä nostotuoli sinulle ja omaisillesi. Se on nopea ja helppo koota kaatuneen henkilön ympärille, ja henkilö voidaan nostaa lähes seisoma-asentoon muutamassa minuutissa. Nostaminen tapahtuu helposti käsikahvaa pyörittämällä. Kahvan käyttö on kevyttä ja vaivatonta -näin nostotilanne on turvallinen ja helppo myös nostajalle. Raizer M -nostotuolin nostokyky on jopa 150 kg. Raizer […]

Permobil SmartDrive® MX2+ -kelauksen keventäjä/ajoapu

SmartDrive on manuaalisille pyörätuoleille tarkoitettu kevytrakenteinen kelausapulaite, jonka avulla voidaan ajaa ylös mäkiä ja luiskia, paksun maton yli, pitkiä matkoja ja mikä tärkeintä, kaikkialla, missä kelaaminen on vaikeaa. SmartDrive vähentää päivittäin tarvittavaa kelausaikaa  helpottaen väsymystä ja kipua olkapäissä sekä käsivarsissa, jolloin itsenäinen liikkuminen on paljon helpompaa. Laite on kevyt (5,7 kg), helppo asentaa ja kuljettaa […]

Ortopagalba PD-1 -siirto-/talutusvyö

Siirto-/talutusvyö PD-1 on suunniteltu lisätueksi lyhyisiin siirtoihin ja kävelyharjoituksiin. Se soveltuu käyttäjille, jotka tarvitsevat vain vähän apua itsenäisen siirtymisen tueksi. Vyön vaaka- ja pystykahvoista saa ergonomisesti hyvän ja tukevan otteen sekä käyttäjälle että avustajalle. Saatavilla neljää eri kokoa S, M, L ja XL.

Pressalit Value suihkuistuimet

Pressalit VALUE -sarja on suunniteltu kustannustehokkaaksi ratkaisuksi moneen tilaan. Kiinteästi asennettavat tukikaiteet ja suihkuistuimet ovat tilaa säästäviä, valmistettu laadukkaista materiaaleista sekä helppokäyttöisiä. Pressalit VALUE suihkuistuin on saatavilla myös tukijalan kanssa. Suihkuistuimen voi nostaa seinälle kun se ei ole käytössä. Suihkuistuimet on helppo pitää puhtaana.

Pressalit Matrix-sarja

MATRIX MEDIUM, ANGLE ja SQUARE altaat ja nostolaitteet pyrkivät olemaan sekä käytännöllisiä että esteettisiä. MATRIX MEDIUM ja ANGLE pesualtaat vähentävät kaatumisriskiä integroitujen kahvojen ansiosta, jotka tukevat sinua noustessasi seisomaan ja istuessasi – myös märillä käsillä. MATRIX SQUARE allas on varustettu myös turvalaidalla. Kun altaan alareunassa oleva kisko saa kosketuksen, pesualtaan liike pysähtyy välittömästi. Kaikissa altaissa […]

Pressalit Value tukikaiteet

Pressalit VALUE -sarja on suunniteltu kustannustehokkaaksi ratkaisuksi moneen tilaan. Kiinteästi asennettavat tukikaiteet ja suihkuistuimet ovat tilaa säästäviä, valmistettu laadukkaista materiaaleista sekä helppokäyttöisiä. Pressalit VALUE tukikaide on saatavilla tukijalan ja tarvittaessa lattiatolpan kanssa. Tukikaiteet voi nostaa seinälle kun ne eivät ole käytössä. Tukikaiteet on helppo pitää puhtaana. Saatavilla myös wc-paperipidike eri tukikaide malleihin.

Liko Solo HighBack Sling™ -nostokangas

Korkeaselkäinen Solo HighBack Sling™ -nostokangas (malli 25) soveltuu useimmille avustettaville, ja sitä voi käyttää useimmissa siirroissa. Solo HighBack Sling™ -nostokangas soveltuu lähes kaikille avustettaville on erinomainen vaihtoehto makuuasennosta nostamiseen tukee erinomaisesti sekä selkää että päätä tarjoaa miellyttävän istuma-asennon on kertakäyttöinen (ei saa pestä). Solo HighBack Sling™ -nostokangas on kuitumateriaalia. Nostokangasta on saatavilla useita eri kokoja: […]

Liko Solo MultiStrap -nostonauha

Solo MultiStrap -nostonauha on yleishihna hoitotyöhön. Sitä käytetään potilaan kehonosien nostamiseen tai kannattelemiseen ja siten helpottamaan toimintaa tutkimusten, hoitojen ja muiden hoitotoimenpiteiden yhteydessä. Nostonauhan avulla potilasta voidaan myös kääntää tai tukea kylkiasentoon. Solo MultiStrap -nostonauhat on tarkoitettu yksittäisen henkilön lyhytaikaiseen käyttöön tai hihnojen pesutarpeen välttämiseen. Solo MultiStrap -nostonauha on kuitukangasta, ja käytön jälkeen tai likaannuttuaan […]

Tomtar Rollator XXL

Rollaattori XXL soveltuu kevyen mutta erittäin tukevan runkorakenteensa ansiosta erityisesti isokokoisille käyt­täjille­. Siihen on saatavilla myös yhden käden jarru, pidennetyt työntökahvat tai käsinojat.

Dietz Caneo_XL

Kevyt kokoontaitettava pyörätuoli isokokoiselle käyttäjälle. Vankkarakenteinen CANEO_XL-malli on kehitetty erityisesti ylipainoisille, mutta se on silti kevyt ja kokoontaitettava. Matala istumakorkeus mahdollistaa istuintyynyn käytön, ja eteenpäin pidennetyt sivutuet tukevat istuttaessa. Tuki­pyöriä on siirretty eteen- ja ulospäin, joten ne takaavat ­selvästi paremman vakauden ja riittävästi jalkatilaa pyörä­tuolin liikuttamiseen jaloilla.

Intco YK9080

Alumiinirunkoinen pyörätuoli, jonka istuimessa säädettävä syvyys ja korkeus. Myös tukipyörän ja jalkalevyn kulmat ovat säädettävissä.

Dietz TAiMA M -rollaattori

TAiMA M -rollaattorin perusvarusteluun kuuluvat erillinen kuljetus­laukku ja keppi-teline. TAiMA M on kevyt ja helposti pystyasennossa sivusuunnassa kokoon taitettavissa (22 cm) oleva kävelyteline, joka mahtuu pieneen tilaan kuljetuksen ja säilytyksen ajaksi. Työntökahvat ovat korkeussäädettävät ja jarrukahvoissa on lukittavat seisontajarrut.

B+B Econ XXL

Econ XXL on tukeva pyörätuoli vahvistetulla rungolla, ­maksimi­kantavuus 250 kg. Kolme eri istuinleveyttä 60, 65 ja 70 cm. Vaikka kyseessä on peruspyörätuoli, niin siinä on mukavuutta lisäävät säädöt ja runsaasti lisävarusteita. Käyttömukavuutta lisäävät istuintyyny, jalkatuki ja keppi­teline jotka kuuluvat vakiovarustukseen kuten rumpujarrut, korkeus­säädettävät työntökahvat ja tavaratasku selkänojassa.

AVAS-pukeutumispenkki

Kotimainen pukeutumispenkki helpottamaan lapsen pukemista, pukemaan oppimista ja samalla kehonhahmotusta tukien lapsen motoristen taitojen kehittymistä. Tukevalla, pehmustetulla penkillä sekä aikuinen että lapsi mahtuvat istumaan, joko peräkkäin tai vastatusten tilanteesta riippuen. Pukeutumispenkkejä on saatavilla kolmea vakiokokoa ja niihin on saatavilla lisävarusteena värilliset tikkaat tai poikittaisotekahvan. Erikoistilauksesta saatavilla myös muita kokoja mm. korkeampi penkki jalkatuilla.

Progeo Duke

Kiinteärunkoinen, ultrakevyt aktiivipyörätuoli. Pyörätuoli on koottu kahdesta, toisiinsa yhdistetystä monokokkihiilikuiturungosta jotka tekevät pyörätuolista erittäin kevyen ja vakaan käyttää. Duke on muotoilultaan ja ominaisuuksiltaan kuten mittatilaustuoli, mutta sisältäen kuitenkin monipuoliset säätö­ominaisuudet. Duke soveltuu erinomaisesti niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Cobi-asentohoitotyynyt

Cobi-asentohoitotyynyjen muotoilussa on panostettu tyynyjen joustavuuteen ja muotoutuu vartalon mukaisesti. Tyynyjen painon ansiosta asento pysyy vakaana. Lisäksi laadukkaan materiaalin ansiosta tyyny säilyttää muotonsa, mikä takaa tuotteen tukevuuden sekä laajan tukipinta-alan ja paineen tasaisen jakautumisen. Tyynyt soveltuvat XXL-kokoisten käyttäjien, neurologisesti vammautuneiden, dementiapotilaiden, kipupotilaiden ja palliatiivisessa hoidossa olevien asentohoitoon. Näille potilasryhmille on yhteistä se, että monilla heistä […]

Convaid Rodeo -rattaat

Convaid Rodeo -rattaat ovat lapsille ja nuorille tarkoitetut kallistettavat kuljetusrattaat. Kevyissä ja helposti kokoontaitettavissa Convaid Rodeo -rattaissa on 45 asteen istuimen kallistus. Istuimen syvyys kasvaa lapsen mukana. Vakiovarusteisiin kuuluvat etupyörien suuntalukitus, lantiovyö sekä vaakatasoon säädettävä jalkatuki.  

Krabat Jockey Lite

Lasten ja nuorten aktiivituoli, jonka satulaistuin antaa lantiolle tukevan asennon ja vähentää ylävartalon tuen tarvetta. Istuimen asentoa voidaan säätää helposti, mikä helpottaa optimaalisen asennon löytämistä. Kevyt ja siro alustainen tuoli on helppo taittaa kasaan säilytystä ja kuljetusta varten. Jockey Lite tuolia on saatavissa kolmessa eri koossa.