R82 Wombat Solo

Wombat Solo on tyylikäs, yksinkertainen työtuoli pikkulapsille, esikouluikäisille, koululaisille ja teini-ikäisille. Kolmessa koossa saatavilla olevissa tuoleissa on lapsen kasvun myötä säädettävä, pitkäaikaisen käytön mahdollistava rakenne. Moderni ja tyylikäs muotoilu sekä siro runko tekevät siitä soveltuvan käytettäväksi kaikenlaisissa sisätiloissa. Wombat Solo on työtuoli, joka tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia vähemmän tai enemmän tukea tarvitsevalle käyttäjälle. Wombat Solo auttaa käyttäjää viettämään […]

Liftup Raizer II -nostotuoli

​Liftup Raizer II -nostotuoli on käsiohjaimella toimiva, ladattava ja siirrettävä nostotuoli, jonka avulla makaavan henkilön saa nostettua yhden avustamana pystyyn muutamassa minuutissa. Se on yhden ihmisen hallittavissa ilman suurempaa fyysistä ponnistusta. Tuoli on helppo puhdistaa ja koota käyttövalmiiksi. ​Liftup Raizer II on uudella muotoilulla ja parannetuilla toiminnoilla päivitetty versio Raizerista. Lisävarusteena saatavilla erillinen pääntuki – […]

B+B Pyro Start Plus

Pyro Start Plus on uusi B+B-perheen (Bischoff & Bischoff) kevyt jäsen. Monine säätömahdollisuuksineen ja 14,3 kg:n kokonaispainoineen se on täydellinen pyörätuoli,joka mahdollistaa päivittäisen liikkumisesta nauttimisen. Kevytrakenteinen pyörätuoli vakuuttaa ulkonäöllään – käsinoja on säädettävissä lyhyeksi tai pitkäksi ja lisäksi varustettu korkeussäädöllä – sekä käytössä, uusine jalkalautoineen, joiden kallistus on säädettävissä. Istuinleveydet ovat välillä 37 cm – 52 cm, istuimen syvyys on säädettävissä 40 […]

Sunpex ZAP -sähkömopot

Pienikokoiset ZAP- sähkömopot ovat kätevä kulkuväline ulko- ja sisäköyttöön. ZAP on saatavilla joko 3- tai 4-pyöräisenä ja niissä  on helppokäyttöiset hallintalaitteet.

Sunrise Medical Cirrus G5

Uusi Cirrus G5 tarjoaa korkeatasoisen mukavuuden yhdistettynä rajattomiin säätömahdollisuuksiin. Tuolissa on miellyttävä verhoilu ja käsinojat, jotka seuraavat selkänojaa sitä kallistettaessa. Näin Cirrus G5 tarjoaa optimaalisen tuen ja mukavuuden koko päivän ajaksi. Cirrus G5 -pyörätuolissa on lukuisia säätövaihtoehtoja, jotka takaavat hyvän ja tukevan istuma-asennon.

R82 Rabbit Up -seisomateline

Rabbit Up -seisomateline on todella mukautuva seisomateline. Se on turvallinen, luotettava ja helposti säädettävä kaikkiin seisomatarpeisiin ja mahdollistaa myös lapsen liikkumisen itsenäisesti kelauspyörien avulla. Rabbit Up -seisomatelinettä on saatavana neljässä koossa ja siihen on saatavilla runsaasti lisävarusteita.

Pressalit hoitopöydät

Korkeussäädettävä hoitopöytä on hyvä sijoitus turvalliseen työympäristöön. Se tarjoaa joustavan, hygieenisen ja kustannustehokkaan ratkaisun. Hoitopöydät on suunniteltu helpottamaan fyysisesti rasittavien ja tarpeettomien nostojen suorittamisessa. Patja saatavilla eri väreissä ja koossa. Turvalaidat ja patjat tilattava erikseen. Osa malleista on seinälle nostettavissa kun pöytä ei ole käytössä. Sähköisen korkeudensäädön avulla on helppo säätää pöytä hyvään työskentelykorkeuteen. Materiaalit […]

HMP Eazy Mover EM-150

HMP Eazy Mover EM-150 on helppokäyttöinen ja turvallinen laite lyhyisiin siirtymisiin siirtovyön kanssa käytettynä. Siirtovöitä on saatavilla kahta eri mallia. Matala alusta on tukeva ja turvallinen. Liikkuu ketterästi kaikilla alustoilla. Otetangosta saa tukea eri korkeuksista siirtymisten aikana. Lukittavat pyörät. Korkeussäädettävät säärituet. Käyttäjäpaino max. 150 kg.  

R82 Flamingo potta-alusta

Flamingo tuoteperheen uusi lisävaruste, joka tarjoaa uusia käyttömahdollisuuksia monipuoliselle Flamingo-istuimelle. Potta-alustalle on helppo kiinnittää jo olemassa olevat Flamingo-istuimet (koot 1 ja 2). Sitä voidaan käyttää itsenäisenä välineenä pottaharjoittelussa tai ihan vain suihkussa. Istuin on miellyttävä ja alustan pieni koko mahdollistaa käytön pienissäkin tiloissa.

Gel-Seat -istuintyyny

Saksalaisen Funke Medicalin valmistamassa istuintyynyssä on hyperelastinen kaksikerroksinen comfort-sisus: GELTOUCH®-päällyslevy. Rakenne on tukeva ja tyynyn pintamuotoilu tukee sekä reisiä että takapuolta oikeaan asentoon ja vähentää kehoon kohdistuvaa painetta. Irroitettava päällinen on nesteitä läpäisemätön ja hengittävä. Se voidaan pestä 60 C asteessa ja autoklavoida. Tyyny on paloturvallinen ja sopii maks. 120 kg painoisille henkilöille. Tyynyn korkeus […]

Progeo Noir 2.0.

Uudistettu ultrakevyt kiinteärunkoinen aktiivipyörätuoli, joka valmistetaan yksilöllisesti käyttäjän mittojen ja toiveiden mukaan. Erinomainen ohjailtavuus ja liikuteltavuus ovat tyylikkäästi muotoillun tuolin tunnusmerkkejä. Noir sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön ja on saatavilla viidellä eri värivaihtoehdolla.

Progeo Joker Junior 2.0

Täysin uudistettu ultrakevyt kiinteärunkoinen säädettävä aktiivipyörätuoli on suunniteltu erityisesti lapsille. Uutena tuolissa säädettävä istuinsyvyys sekä taakse avattava yhtenäinen jalkatuki. Erinomainen ohjailtavuus ja liikuteltavuus ovat Joker-pyörätuolin tunnusmerkkejä. Saatavilla alumiinirungolla.

ROHO Sensor Ready™

ROHO Sensor Ready™ HIGH PROFILE™- ja MID PROFILE™ sekä HYBRID ELITE SR™ -tyynyt sisältävät vakiovarusteena pikaliittimen, joka mahdollistaa näiden tyynyjen liittämisen Smart Check –laitteeseen, anturivälineeseen, jotka käytetään henkilökohtaisen tyynyn yksilöllisen täyttötason säätämiseen ja seuraamiseen.

R82 Meerkat -seisomateline

Meerkat-seisomatelinettä on 3 eri kokoa ja se sopii lapsille ja nuorille. Seisomateline on yksinkertainen ja moduuleista koostuva. Seisomateline voi olla joko anteriorisesti tai posteriorisesti käyttäjään nähden. Meerkat-seisomateline dynaamisen seisomisen harjoitteluun yksinkertainen ja intuitiivinen helpot säädöt riittävästi kasvuvaraa.

TR 3200 Suihkupaari

Korkeussäädettävät TR3200-suihkupaarit tarjoavat erinomaisen ratkaisun selkävammojen ehkäisemiseksi ja staattisen rasituksen minimoimiseksi ja hoitajalle turvallisen ja ergonomisen työskentely-ympäristön. TR3200 on saatavana kahdessa koossa.

Protego Monitoimipyörätuoli

Protego edustaa passiivisella istuin- ja selkänojakallistuksellla varustettujen pyörätuolien uutta sukupolvea. Jalkatuen kiinnitys pyörätuolin rungon sivuilla antaa lisää jalkatilaa.  Polvipehmusteet kuuluvat perusvarustukseen sekä säädettävä päätuki.

Kakadu WC- ja suihkutuolit

WC- ja suihkutuoli Kakadun perusvarustukseen sisältyy neljä pysäköintijarrulla varustettua pyörää. Istuin, selkänoja ja käsinojat on valmistettu pehmeästä mustasta polyuretaanista. Jalkatuet ovat korkeussäädettävät ja irrotettavat. Tuoli toimitetaan kannella ja kantokahvalla varustetun alusastian kanssa. Kallistustoiminnolla varustetun Kakadu tilt -tuolin kallistuskulmaa voidaan säätää alueella -5° – + 25°. Päätukeavoidaan säätää korkeuden, syvyyden ja kallistuskulman osalta. Tuolin perustoimitukseen sisältyvät […]

B+B Pyro Light Optima XL

Korkealaatuinen ja kevytrakenteinen pyörätuoli varustettuna laajalla perusvarustuksella. Saatavana eri istuinleveyksiä, istuinkorkeuden säätö, jalkalaudan kulman ja leveyden säätö. Optima XL:n mukavuutta lisäävät työntökahvojen korkeudensäätö avustajalle sekä käsinojien portaaton korkeuden- ja syvyydensäätö käyttäjälle.

B+B Pyro light optima

Pyro light optima on korkealaatuinen ja kevytrakenteinen pyörätuoli laajalla perusvarustuksella. Saatavana eri istuinsyvyyksiä, istuinkorkeuden säätö, jalkalaudan kulman sekä leveyden säätö. Optiman mukavuutta lisäävät työntökahvojen korkeudensäätö avustajalle sekä käsinojien portaaton korkeuden- ja syvyydensäätö käyttäjälle.

Permobil M5 Corpus

M5 Corpus myötäilee kehon luonnollisia liikkeitä aikaansaaden luokkansa parhaan ajokokemuksen, mikä mahdollistaa pidemmän istumisajan, paremman ulottuvuuden ja pidempien matkojen ajamisen – etenkin ulkona ajettaessa. Kaikissa pyörissä käytettävä Agile-jousitus antaa uuden mittapuun keskipyörävetoisten sähköpyörätuolien ajomukavuudelle, tarjoten tukevuutta ja pitoa kaltevilla ja epätasaisilla alustoilla.