Permobil M3 Corpus

M3 Corpus myötäilee kehon luonnollisia liikkeitä tehden ajokokemuksesta vakaan ja mahdollistaen pidemmän istumisajan, paremman ulottuvuuden ja tehokkaamman toiminnan. Erinomaisen Smooth-jousituksen, ohjauksen ja istuinjärjestelmän yhdistelmä tarjoaa täydellisen ratkaisun liikkumistarpeisiin. Corpus-istuinjärjestelmä on täysin mukautettava ja sen on osoitettu vähentävän painehaavojen kehittymistä käyttäjille. Uusin ohjain sisältää sisäänrakennetun BLUETOOTH®- ja infrapunatekniikan,  mikä mahdollistaa yhteyden matkapuhelimeen, taulu- tai pöytätietokoneeseen. Tuoliin […]

Pitosukka, Care Care

Minimoi liukastumisriskit lattiapinnoilla ja märkätiloissa. Pitosukka turvaa ja vähentää voiman tarvetta siirtymisissä ja luotettava pito madaltaa liikkeellelähtökynnystä sekä ylläpitää omatoimisuutta. Hengittävyytensä ansiosta pitosukka toimii myös vuoteessa: Jalkavoimat saadaan käyttöön asentojen paranteluun, hoitotoimien avustamiseen sekä turvalliseen kuntouttamiseen. Pitosukka on suunniteltu rullaamalla puettavaksi ja riisuttavaksi. Soveltuu päivä- ja yökäyttöön. Muotoutuu hyvin sekä paljaaseen jalkaan että sukan päälle. Sukka on hengittävä, ympäristöystävällinen ja […]

R82 Cricket

Uudet kevytrakenteiset ja kompaktit, helposti kokoontaitettavat Cricket-rattaat on kehitetty laatua ja mukavuutta ajatellen. Toiminnalliset ja käyttäjäystävälliset rattaat sekä tukevat lasta että tarjoavat ihanteelliset toimintaolosuhteet hoitajalle. Tuote muistuttaa rakenteeltaan sirkkaa ja avautuu samalla tavalla, jolla tämä hyönteinen avaa siipensä. Cricket-rattaat liikkuvat vaivattomasti paikasta toiseen.

Permobil F3 Corpus 3G

Permobil F3 3G Corpus on etuvetoinen sähköpyörätuoli sekä sisä- että ulkokäyttöön. F3 3G Corpus osoittaa, että pienet asiat voidaan pakata isompaan nippuun. F3 3G hyödyntää täysin Permobilin Corpus® istuinjärjestelmää ja A/P moduuli mahdollistaa kattavan valikoiman istumatoimintoja kuten istuimen noston jopa 80 cm korkeuteen ja 30 ° eteenkallistuksen. Yhdistettynä tuolin kokoon ja ketteryyteen F3  3G Corpus […]

R82 Scallop

R82 valmistama Scallop on suunniteltu apuvälineeksi lattialla istumiseen ja lisätueksi tuolissa istumiseen. Se tarjoaa istuinratkaisun henkilöille, joiden istuminen lattialla tai tuolissa edellyttää lisätukea. Tämä kevyt ja tyylikäs istuin mahdollistaa osallistumisen jokapäiväisiin toimintoihin koko perheelle. Istuinta voidaan käyttää eri ikäryhmille ja monenlaisiin toimintoihin. Se koostuu joustavasta simpukkamaisesta rungosta, joka antaa tukea muttei estä liikkumista. Kevyttä ja […]

B+B S-Eco 300 -peruspyörätuoli

Vain 19 kg:n painoinen S-Eco 300 -pyörätuoli on kattavan varustelunsa ansiosta ihanteellinen kumppani perushoidossa sisä- ja ulkokäyttöön. Tuolissa on muunneltavat istuimen leveys- ja korkeussäädöt, sisään- ja ulospäin käännettävät jalkatuet sekä Duo-sivulaidat.

CUMULIX Kelvin -hoivatuoli

Cumulix Kelvin Classic on kallistettava hoivatuoli, joka on erityisesti suunniteltu pyörätuolia pysyvästi käyttäville henkilöille sekä vuodepotilaille, jotka vaativat tuolilta korkeinta mahdollista mukavuutta. Cumulix tarjoaa hoitoalan ammattilaiselle aina räätälöidyn henkilökohtaisen ratkaisun passiivisen käyttäjän painosta, vartalon mitoista ja terveydentilasta riippumatta. Cumulix-hoivatuolissa on kaksi kaasujousta, joiden ansiosta tuolissa on tukeva, miellyttävästi kallistuva runko, joka laajan kallistusalueen lisäksi on […]

R82 Flamingo High-Low

WC- ja suihkutuoli tekee peseytymisestä miellyttävän kokemuksen sekä lapselle että avustajalle. Uuden korkeussäädön ja helppokäyttöisen kallistustoiminnon ansiosta suihku- ja WC-käynnit ovat miellyttävämpiä ja mahdollistavat myös turvallisen työskentelyasennon.

SOMNA-tuotteet

SOMNA- painotuotteiden teho perustuu tutkittuun tietoon painon rauhoittavasta vaikutuksesta. Lue lisää tutkimuksista. Painopeitot, liivit ja kaulurit ovat saaneet hyvän vastaanoton sekä laitos- että yksityiskäyttäjiltä.  Säännöllinen käyttö parantaa kehotietoisuutta. Tasainen paino vaikuttaa rauhoittavasti ja parantaa keskittymiskykyä. Somna on ruotsalainen yritys, joka valmistaa ja kehittää kognitiivisia tuotteita. Laadukkaat tuotteet valmistetaan pääosin käsityönä.

Wheeldrive kelauksen keventäjä/ajoapu

WheelDrive-pyörissä on ainutlaatuinen kaksoisvanneratkaisu. Suuri ‘apuvanne’ antaa käyttöön lisätehoa ja tekee kelaamisesta kevyempää. Käyttäjä voi valita kolmesta lisätehon tasosta, joihin kaikkiin liittyy omat erityiset ajo-ominaisuudet. Pienen ’ajovanteen’ käyttäminen kuljettaa pyörätuolia, ja käytettävissä on kolme eri nopeustasoa. Kelaaminen ei ole tarpeen. Vaihtaminen vanteesta toiseen on luonnollisesti helppoa. Näin käyttäjä saa aika täsmälleen oikeantasoista lisävoimaa, myös fyysisen kuntonsa muuttuessa.

Kynnyslistat ja -luiskat

Kynnyslistat ja -luiskat helpottavat kulkua oviaukoista. Tuotteissa on kaksi värivaihtoehtoa: mattakulta ja tammikuvio. Kokovaihtoehtoja on useita.  

VEGA esteetön suihkukaappi

Helposti asennettava Vega suihkukaappi voidaan sijoittaa esimerkiksi kylpyhuoneeseen kylpyammeen paikalle. Vesitiivis kaappi ei vaadi erillisen vesieristyksen laittoa joten se on kustannustehokas vaihtoehto pesuhuoneeseen. Vega suihkukaappia on neljää eri kokoa ja monta yhdistelmämahdollisuutta. Kaikki osat, luiskat, lepotasot ja tukikahvat ovat huolellisesti testattuja sekä sovelletettuja markkinoiden korkeisiin turva- ja käyttötarpeisiin

Nicke hoitopöydät liikuntaesteisille

Nicken helppokäyttöiset, kokoontaittuvat hoitopöydät valmistetaan alumiiniprofiilista ja näin ovat helposti käsiteltäviä. 60 cm leveitä pöytiä on viittä eri mallia. Standardipituudet ovat 120cm, 140cm ja 160cm. Hoitopöytiä voidaan täydentää myös roiskesuojalla, vedenkerääjällä ja  säilytystaskulla. Tilauksesta valmistetaan asiakkaan erityistarpeita vastaavia hoitopöytiä koskien työkorkeutta, pöydän pituutta ja varusteita.

HeadPod -päätuki

Patentoitu pään asentoa tukeva laite lapsille jotka eivät pysty kannattelemaan päätään (hypotonia). Headpod kannattaa päätä ja mahdollistaa kuitenkin pään liikkeet sivusuunnissa. Headpodia käytetään aktiivisissa tilanteissa kuten syöminen, tietokoneella toimiminen sekä tilanteissa jossa pään kannatus helpottaa toimintaa.

Pressalit pesu- ja hoitotasot

Pressalitin laadukkaat pesu- ja hoitotasot soveltuvat sekä aikuisille ja lapsille, ja ne voidaan asentaa monenlaisiin ympäristöihin. Tasot on valmistettu kestävistä ja helposti pestävistä materiaaleista. Niiden ergonominen muotoilu ja elektroninen korkeudensäätö takaavat sekä käyttäjälle että avustajalle miellyttävän asennon. Käytön jälkeen kaikki tasot voidaan kääntää seinälle, minkä ansiosta ne soveltuvat hyvin myös pieniin tiloihin. Malleista  SCT 1000 […]

Milos -moduulirampit

Moduuleista rakennettavat Milos-rampit ovat ihanteellinen ratkaisu esim. pyörätuolia tai sähkömopoa käyttävälle, jolla on tarve päästä liikkumaan esteettömästi. Kevyt ja kestävä alumiinirakenne tarjoaa lukuisia muuntelumahdollisuuksia ja se on helppo asentaa haastaviinkin olosuhteisiin. Rampeissa on liukumaton ritiläpinta. Mukautetut ratkaisut ovat mahdollisia erikseen niin sovittaessa.

Alter Éco Santé Giro -kääntöteline

Alter Éco Santé Giro -kääntötelinettä käytetään seisomaan nousun tukena ja avustettavan kääntämiseen pystyasennossa, esimerkiksi nostettaessa vuoteen reunalta ylös sekä siirroissa pyörätuoliin. Laitteella ei saa kuljettaa avustettavaa.  Giro kääntötelineessä on korkeussäädettävät säärituet ja kyynärvarsituet. Avustettava voi tukeutua kyynärvarsitukiin ja näin tuoda ylävartalon painoa eteenpäin, jolloin paino alaraajoilta kevenee ja seisominen on turvallista.  

Alter Eco Santé Aïgo -siirtolaite

Moduulirakenteinen Aïgo-siirtoalusta on tekninen apuväline potilaiden lyhyiden etäisyyksien siirtoihin pystyasennossa esim. vuoteesta wc:hen tai nojatuolista vuoteeseen. Se tukee pystyasentoon nousussa ja sen käyttö edistää kuntoutumista. Tuotteen suunnittelussa on hyödynnetty ergomotoriikkaan erikoistuneiden fysioterapeuttien ja teollisuusmuotoilijan innovaatioita. Varusteena siirtovyö, joka antaa lisätukea pystyasentoon.

Liko Sabina II

Sabina II eroaa muista istumasta seisomaan nostavista nostureista, sillä sen nerokkaasti suunnitellut lisävarusteet mahdollistavat useita eri käyttötapoja samalla laitteella. Kaksi erilaista nostokaarta mahdollistavat, että jokainen nosto voidaan muokata yksilöllisesti vastaamaan avustettavan toimintakykyä. Sabinaa voidaan käyttää myös tavallisen potilasnosturin tapaan. Kolme turvaliiviä seisoma-asennossa siirtämiseen sekä erilaiset nostokankaat tarjoavat paljon valinnan mahdollisuuksia.

Liko Ultra Twin

Kattokiinnitteinen UltraTwin -järjestelmä käsittää kaksi Likorall-moottoria, joiden yhteinen nostokyky on jopa 500kg. UltraTwist -varusteiden avulla avustettava voidaan sovittaa yksilölliseen asentoon siirron aikana ja sen jälkeen. Nostimia voidaan käyttää yhden tai kahden käsiohjaimen avulla.