Lasal-kolmiotyynyt

Avustajalle LASAL-tyynyt ovat helppokäyttöisiä apuvälineitä, jotka mahdollistavat entistä monipuolisemman asentohoidon ja asennon vaihtamisen useammin. Kolmiotyynyt ovat suhteellisen vankkoja tyynyjä, joita käytetään tuomassa vakautta kehoon joko istuin- tai makuuasennossa. Pienempiä kolmiotyynyjä voidaan käyttää tukena esimerkiksi polvien tai alaraajojen alla.

Lasal-banaanityynyt

Banaaninmuotoinen tyyny on monikäyttöinen apuväline, joka tarjoaa lukemattomia vaihtoehtoja asentohoitoon. Banaanityynyä voidaan käyttää yksin tai yhdistettynä muihin LASAL -asentohoitotyynyihin niin istuin- kuin makuuasennossakin. Se soveltuu käytettäväksi sekä lapsille että aikuisille, niin levossa kuin harjoittelun apuvälineenä. Tyynyä voidaan myös hyödyntää kehon ympärille kiedottuna tuomassa rauhallisuuden ja turvallisuuden tunnetta. Tyyny on täytetty siten, että se on  helposti muotoiltavissa. Täyte on myös jaoteltu niin, että haluttu […]

R82 Multi Frame:x

Multiframe:x on vahva, vakaa ja ketterä kuljetusalusta isoille istuimille kuten X-panda 4 ja Panda Futura 5. Alusta on suunniteltu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Multiframe:x soveltuu myös yksilöllisiin istuinjärjestelmiin kuljetusalustaksi ja siihen on tarjolla runsas valikoima lisävarusteita. Alusta on testattu ISO 7176-19- normin mukaisesti.

R82 High-low:x Frame

High-low:x alusta on saatavilla sisä- tai ulkokäyttöön soveltuvalla pyörästöllä sekä kaasujousellisella, hydraulisella tai sähköisellä korkeuden säädöllä. Alustan korkeutta voidaan helposti säätää lattiatasolta pöytäkorkeuteen. Alusta sopii yhteen XPanda, Panda Futura ja Stingray -istuinten kanssa ja siihen on tarjolla runsas valikoima lisävarusteita. Ulkoalusta on testattu ISO7176-19-normin mukaisesti.

Shine-niskatyyny

Helposti puhallettava niskatyyny tukee päätä ja niskaa esimerkiksi matkustettaessa.

Sakset

Laaja valikoima eripituisia saksia erilaisilla kahvoilla. Mallistosta löytyy tuotteita sekä oikea- että vasenkätisille ja henkilöille, joiden käsien puristusote on heikentynyt.

WaterTracker Cap -juomapullot

WaterTracker Cap auttaa pitämään käyttäjänsä nestetasapainon optimaalisella tasolla. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun verkkonsa ansiosta se soveltuu erinomaisesti urheilujuomien sekoittamiseen ja irtoteen juomiseen. WaterTracker Cap sopii pestäväksi astianpesukoneessa, ja siitä on tarjolla useita eri värivaihtoehtoja.

Kävelykepit

Valikoimasta löytyy säädettäviä ja taitettavia malleja erilaisilla kahvoilla. Saatavilla myös kiinnike ja rannehihna, jotka helpottavat kävelykepin kuljettamista ja säilyttämistä.

Shine-kääntötyyny

Shine-kääntötyyny helpottaa kääntymistä ja vähentää selkään tai lonkkiin kohdistuvaa kuormitusta esimerkiksi autoon, sänkyyn tai pyörätuoliin noustaessa.

Tabletinpuolittaja

Sisältää terän, jonka avulla tabletti on helppo halkaista. Etuosassa tilaa tablettien säilyttämiseen.

Tabletinirrottaja

Käytännöllinen työkalu, jonka avulla tabletit ja pillerit on helppo irrottaa läpipainopakkauksista.

Ajastimet lääkkeenottoon

Helppokäyttöiset ajastimet muistuttavat lääkkeenotosta ja soveltuvat erityisesti lääkkeitä säännöllisesti syöville henkilöille.

Suurennuslasit

Pöytää tai vartaloa vasten tuettavat suurennuslasit helpottavat esimerkiksi lukemista, kirjoittamista tai kutomista. Osa suurennuslaseista on varustettu lampulla, minkä ansiosta ne sopivat käytettäväksi myös heikossa valaistuksessa.

Pelikorttien pidikkeet

Pelikorttien pidikkeet on suunniteltu henkilöille, joilla on rajalliset voimat tai joiden sormien ja käsien liikkuvuus on heikentynyt. Pidikkeiden avulla kortit pysyvät helposti käsissä tai järjestyksessä pöydällä.

Pelikortit

Tavallista suurempi koko helpottaa korttien tunnistamista. Pelikortit sopivat erityisesti henkilöille, joilla on vaikeuksia pitää normaalikokoisia kortteja käsissään.

Kynänpidikkeet

Pehmeästä muovista valmistetut kynänpidikkeet sopivat liitettäviksi kaikkiin normaalikokoisiin kyniin. Ne tarjoavat hyvän kirjoitusotteen ja helpottavat kynän pitämistä kädessä.

Sukkienpukemisapuvälineet

Helppokäyttöiset apuvälineet sukkien ja sukkahousujen pukemiseen. Valikoimaan kuuluu erilaisia sekä metallista että pehmeästä froteesta valmistettuja tuotteita.

Nappikoukut

Kätevä pukeutumisen apuväline helpottaa ja nopeuttaa nappien ja vetoketjujen kiinnittämistä. Soveltuu erityisesti henkilöille, joiden käsien liikkuvuus ja hienomotoriikka on rajoittunut. Valikoimaan kuuluu sekä muovista että puusta valmistettuja nappikoukkuja.

Kenkälusikat

Erikokoiset ja -pituiset kenkälusikat helpottavat pukeutumista. Valikoimaan kuuluu sekä muovista että metallista valmistettuja kenkälusikoita.

Jalannostin

Auttaa nostamaan jalat omatoimisesti esimerkiksi lattialta sängylle tai pyörätuoliin.