Master Care Prima-liukukangas

Prima-liukukangas on erittäin liukasta ja kestävää 2-kerroksista kangasta. Liukukangasta käytetään kitkan poistamiseen potilassiirroissa. Lisäksi sitä voidaan käyttää myös esimerkiksi tukisukkien tai nostoliinan pukemiseen tai asennon korjaamiseen pyörätuolissa tai vuoteessa. Prima-liukukangasta on saatavilla valmiina paloina, tuubina tai metritavarana. Katso tarkemmat tiedot esitteestä.

ROHO Hybrid Select

ROHO Hybrid Select -istuintyynyn HR-vaahtomuovipohjan muotoilu mahdollistaa toiminnallisen ja vakaan istuma-asennon pyörätuolin käyttäjille. Tyynyn ilmakennosio suojaa sekä ihoa että pehmytkudoksia. 3-vyöhykkeinen ISOFLO Memory Control -säädin mahdollistaa ilmakennojen yksilöllisen säädön istujan tarpeen mukaan. Istuinluihin kohdistuvaa kuormitusta voidaan tarvittaessa lisäkeventää irrottamalla  niitä tukeva ilmakenno-osio. Hybrid Select tyynyä on saatavilla 22 kokoa.

Master Care Light Cover -liukulakana

Satiininen liukulakana, joka kiinnitetään patjaan kulmissa olevilla kuminauhoilla ja keskellä olevat siivekkeet käännetään patjan alle. Pysyy näin hyvin paikoillaan. Lakanan molemmilla sivuilla on puuvillakangasta, joka estää liukumista esim. istuttaessa vuoteen reunalla – potilas ei liu’u lattialle. Liukulakana poistaa tehokkaasti kitkaa potilaan alta, voidaan käyttää sellaisenaan tai yhdessä Light Turner -siirtolakanan kanssa, jolloin toimii kitkan poistajana […]

Master Care Light Turner -siirtolakana

Light Turner on satiininen potilaan vuodesiirtoihin suunniteltu siirtolakana, jota käytetään yhdessä Light Cover -liukulakanan kanssa. Poistaa tehokkaasti kitkaa potilaan alta vuodesiirroissa. Erityisesti painevaurioisille potilaille ja potilaille, jotka tarvitsevat vain pientä avustusta asennon muuttamiseen vuoteessa, sekä tehohoitopotilaille. Light Turner -siirtolakanassa on otekahvat molemmilla sivuilla, joten sitä voidaan käyttää myös potilasnostimella. Maksimikantavuus 200 kg.

Master Care Master Comfort tuki- ja kiilatyynysetti

KAAREVA TUKITYYNY – 30x30x25 cm Tukityyny, jota voidaan käyttää kylkimakuu-asennon tukemiseen. Pintamateriaali liukumatonta, desinfiointiaineellapyyhittävää materiaalia. Sisällä tiheä vaahtomuovi ja päällimmäisenä viscoelastinen kerros, joka reagoi ihon lämpötilaan. Tyyny pysyy hyvin paikoillaan ja tukee asentoa optimaalisesti. KIILATYYNY S – 30x25x14 cm Kiilatyyny, jota voidaan käyttää monipuolisesti asennon tukemiseen ja painevaurioiden ennaltaehkäisyyn. Sisällä viskoelastinen ihon lämpöön reagoiva materiaali, […]

Progeo Easy Tilt

Progeo Easy Tilt on kiinteärunkoinen, rakenteeltaan tukeva, kallistettava pyörätuoli sekä sisä- että ulko­käyttöön. Pyörä­tuoliin on saatavilla runsaasti erilaisia lisävausteita mm. kuvassa olevat erikoisselkänoja ja päätuki, tehden siitä soveltuvan erityyppisiin käyttäjätarpeisiin. Portaaton istuimen kallistus joko -5 asteesta tai 0 ­asteesta +45 asteeseen säätyy pehmeästi ja helposti työntökaaressa olevan kahvan avulla. Selkänojan ­kulma on säädettävissä joko 95, […]

R82 High-low:xo Frame

High-low:xo-alusta on saatavilla sisä- tai ulkokäyttöön soveltuvalla pyörästöllä sekä kaasujousellisella, hydraulisella tai sähköisellä korkeuden säädöllä. Alustan korkeutta voidaan helposti säätää lattiatasolta pöytäkorkeuteen. Alusta sopii yhteen XPanda, Panda Futura ja Stingray -istuinten kanssa ja siihen on tarjolla runsas valikoima lisävarusteita. Ulkoalusta on testattu ISO7176-19-normin mukaisesti.

Dietz TAiMa XC -rollaattori

Ulkokäyttöön suunnitellussa rollaattorissa on isot umpikumirenkaat ja kevyt alumiinirunko. Taima XC on kevyt käsitellä ja se kulkee hyvin kuoppien ja esteiden yli toisin kuten tavalliset pienipyöräiset rollaattorit. Rollaattorin voi myös taittaa kasaan, jolloin se on helppo pakata autoon ja vie pienemmän tilan sisälläkin. Verkko-ostoskassi ja keppiteline kuuluvat vakiovarusteisiin. Tuotteen ominaisuudet ostoskassi (5 kg) kallistusapulaite esteiden […]

Life&Mobility Rollit-pyörätuoli

Rollit-kuljetuspyörätuoli on kiinteän rungon ansiosta kestävä ja hygieeninen ratkaisu potilaan/asiakkaan kuljettamiseen esimerkiksi sairaaloissa.  Rollit on saatavana kahdessa eri istuinleveydessä: 47 cm ja 52 cm. Molempien tuolien  maksimipainoraja on 150 kg. Tuoli ja sen pinnat ovat helposti puhdistettavia, joten infektioriski on huomattavasti pienempi kuin tavallisen ristikkorunkoisen pyörätuolin kanssa. Runsaiden lisävarusteiden ansiosta tuolilla voidaan kuljettaa hyvin erikuntoisia […]

Permobil M1

M1 on keskipyörävetoinen sähköpyörätuoli luotettavine Permobil-ominaisuuksineen. Siinä on tyylikäs toiminnallinen muotoilu ja skandinaavinen laatu. Turvallinen ja helppo siirtyminen tuoliin ja siitä pois on etusijalla. Tuolissa on älykäs jousitus, mikä parantaa mukavuutta ja ajettavuutta. M1-istuinjärjestelmä Smooth-jousitus Curve®-istuintyyny Caster glide -tukipyörät

Master Care Master Stretcher -siirtoalusta

Master Stretcher on joustava kahvoilla varustettu siirtoalusta vuode- ja vaakatasosiirtoihin. Pehmeät ja ergonomiset kahvat molemmilla sivuilla helpottavat avustajaa siirtoalustan käsittelyssä ja työergonomiassa. Saatavilla kahta eri kokoa. Saatavana myös Master Stretcher Multi -malli jossa 16 kahvaa.

Master Care Master Glide Junior & Senior -siirtymälauta

Master Glide Junior ja Senior -siirtymälautaa käytetään kahden tasoon välisiin siirtoihin istuma-asennossa. Voidaan käyttää vaikka tasojen väliin jäävä tila olisi jopa 20 cm. Käyttäjän maksimipaino 160 kg. Master Glide Junior on erityisen kapea ja Master Glide Senior -mallissa on erityinen muotoiltu reuna pyörätuolin rengasta varten.

Master Care Master Glide Flexi -liukulevy

Master Glide Flexi -liukulevyä käytetään istuma-asennossa kahden tason välisiin siirtoihin. Joustavan materiaalin ansiosta helppo asettaa/ottaa pois. Takareunan taittaminen stabiloi levyn ja suojaa käyttäjää pyörätuolin pyörältä. Voidaan käyttää vaikka tasojen väliin jäävä tila olisi jopa 20 cm. Käyttäjän maksimipaino 160 kg. Saatavana 3 eri kokoa.

Master Care Master Glide Heavy -siirtolevy

Master Glide Heavy -siirtolevyä käytetään kahden tason välisiin siirtoihin istuma-asennossa. Voidaan käyttää kun tasojen väliin jäävä tila on jopa 40 cm, suurin käyttäjän maksimipaino 150 kg. Saatavana 3 eri kokoa – S, M, L.

Master Care One Way Master -liukualusta

One Way Master on pehmustettu yhteen suuntaan liukuva liukualusta, jonka päällä istutaan pyörätuolissa. Sitä käytetään istuma-asennon korjaamiseen pyörätuolissa taaksepäin siten, että sisäpuolen nukkapinta estää eteenpäin liukumisen. Saatavina avoimena (Open) ja suljettuna (Tube) versiona.

Master Care Thor ja Sif Board -liukulevyt

Thor & Sif Board ovat monitoimisia ovaalinmuotoisia liukulevyjä. Niitä voidaan käyttää istuma- tai makuuasennossa lyhyissä siirroissa (tasojen väli enintään 10 cm). Sijoitetaan henkilön painopisteen alle. Voidaan käyttää myös nostoliinan asettamiseen.

Master Care Roll Board Vision -liukualusta

Roll Board Vision -liukualustaa käytetään vaakatasosiirroissa. Toimii vain alustan päällä käytettävän Nylon Cover -päällisen kanssa (sisältyy toimitukseen) tai uuden Super Glide ECO-kertakäyttöpäällisen kanssa. Päällinen pyörii liukualustan ympärillä potilasta liu’utettaessa, poistaen kitkaa potilaan kehon alta. Saatavilla kahta eri kokoa – M ja L.

Master Care Master Board Heavy -siirtoalusta

Master Board Heavy -siirtoalusta on pehmustettu, joustava liukualusta vaakatasosiirtoon tasolta toiselle. Voidaan käyttää myös kun tasot ovat eri korkeudella. Master Board Heavy koostuu muovilevystä, pehmusteesta, nylonista ja liukupäällisestä. Liukupäällinen pyörii siirtoalustan ympärillä potilasta liu’utettaessa tasolta toiselle ja näin poistaa kitkaa potilaan kehon alta.

Master Care Master Board Multi -siirtoalusta

Master Board Multi -siirtoalusta on pehmustettu ja joustava vaakatasossa tai puoli-istuvassa asennossa tasolta toiselle tehtäviin potilassiirtoihin. Käytetään mukana tulevan päällisen kanssa tai Super Glide Eco kertakäyttöisen päällisen kanssa. Master Board Multi on taitettava ja sitä on saatavilla kahta eri kokoa.

Master Care Super Glide ECO -kertakäyttöpäällinen

Super Glide Eco -kertakäyttöpäällinen on uskomattoman liukas ja tehokkaasti kitkaa poistava. Päällinen on saatavilla putkimaisena (Tube), sekä avoimena mallina (Open). Voidaan käyttää siirtoalustojen ja liukupatjojen päällisenä. Super Glide Eco on ympäristöystävällinen – voidaan kierrättää muoveihin tai hävittää polttamalla, ei muodostu myrkyllisiä savuja eikä höyryjä, ainoastaa vettä ja hiilidioksidia.